* cirkevné SLOBODOMURÁRSTVO (Okultná hudba vs. kresťanské chvály)

22.07.2013 12:19

Na týchto video-záznamoch môžete vidieť ako sa duch okultizmu vmiešava do kresťanských chvál na oslavu Boha.

Je to cirkevné slobodomurárstvo, o ktorom nás varovala Panna Mária prostredníctvom Don Stefana Gobbiho - poukazujúc na proroctvo sv.Jána z Apokalypsy (Biblia-Sväté Písmo-Zj 12 kapitola) kde tzv."šelma podobná baránkovi" sa predstavuje ako spoločenstvo veriacich, ale v skutočnosti sa jedná o prívržencov padlých anjelov, ktorí vedome, či nevedome vnášajú okultné prvky do kresťanských chvál - mysliac si, že takýmto spôsobom privedú ľudí k Bohu.

 

Aj pred týmto varoval Ježiš Kristus, ked poukázal na ľudí, ktorí síce v mene Ježiša krista uzdravovali, kriesili mrtvych, konali zázraky... ale nebudu môcť vstupiť do nebeského Kráľovstva, lebo toto všetko aj ked im Boh doprial vykonávať, predsa popri tomu konali aj neprávosti, ktorých sa nechceli zrieknuť.

A neprávosti, ktorých sa nechcú ľudia zrieknuť v tomto prípade - sú okultné prvky ako čierna a biela mágia vmiešaná do hudby. Navonok síce pôsobi ako na Božiu slávu, ale vo vnutry v sebe skrýva dravú šelmu, ktorá v kritických chvíľach života človeka - vychádza na povrch zmýšľania a prejavuje sa návalom hnevu, pomstychtivosti, neodpustenia, žiarlivosti...

Bohom milovaní.. preto nenechajte sa opäť zatiahnuť do "jarma hriechu a ducha tohto sveta", v ktorom ste ešte ako pohania tápali, ale "oblečte si nového človeka", o ktorom píše apoštol Pavol, aby ste boli pripravení čeliť nástrahám diabla. A toto povzbudenie patrí aj tým, ktorí od svojho narodenia si myslia, že nikdy nemali nič spoločné s okultizmom, pretože práve takíto sú v područí satana a v mylnej prestave, že oni sa nemaju, čoho zriekať.

Zasväťte svoj život Ježišovi a odovzdajme mu každú oblasť života, najmä v tomto prípade - ducha hudby, rytmu a tancu, nech je vo všetkom oslávený Boh, čistý a nepoškvrnený Baránok - Ježiš Kristus.

 

Dominikáni (Rap music) www.gloria.tv/?media=476256

Kńaz tancujúci na Harlem Shake    www.gloria.tv/?media=476241

Seminaristi (Gangnam style)   www.gloria.tv/?media=437413

Sv.Omša (Metal music)  www.gloria.tv/?media=445762

Reholne sestry pred Sviatosťou Oltárnou (Rap music)   www.gloria.tv/?media=400174

Františkánski bratia a sestry tancuju na svetské piesne   www.gloria.tv/?media=400172

Reholníci tancujú na "Shakyru" www.gloria.tv/?media=400158

Znesvätenie kostola (Ganhnam Style)   www.gloria.tv/?media=397485

Nečisté tance www.gloria.tv/?media=482682

Nemravnosť pri tanci - rehoľná sestra www.gloria.tv/?media=487819

Nemravné oblečenie  www.gloria.tv/?media=487989

Znesvätenie kostola nevhodnou hudbou, odevom, tancom a nemvavnými obrazmi  www.gloria.tv/?media=472862