POZOR!!! na falošnú stránku: “ZBOHOM.sk”

22.09.2012 19:16

 

https://zbohom.sk/

Na prvý dojem sa zdá, že sa jedná o stránku, ktorá odborne a spoverením Cirkvi alebo štátu pomáha ľuďom ako formálne vystúpiť z Rímsko-katolíckej Cirkvi.

Táto cirkevná slobodomurárska činnosť nepomáha ľuďom, ale naopak dezinformuje ľudí pri spoznávaní Božej vôle a Cirkvi, v ktorej žijú alebo sa rozhodujú ako ďalej žiť.

Už samotný názov: “ZBOHOM” poukazuje na zneužívanie Božieho mena a katolíckeho pozdravu, ktorý sa používa pri vzájomnom lúčení.

Výraz a pojem : “S Pánom Bohom” povýšuje meno Božie a žehná človeku Božiu prítomnosť na ceste života. Táto veta dáva jasne na známosť, že sa nejedná len o hociakú frázu, ale o Pojem, ktorý má mať v ľudských očiach hlboký význam.

Totižto pojednáva sa o Boha s Veľkým “B” (jediného živého Boha) a nie o nejakého z bohov (vymyslených bôžikov). Len nevzdelaný alebo úmyselne zlomyselný človek môže tento výraz tak zmeniť na obyčajnú frázu – bez pravého významu.

Výraz: “ZBOHOM” nekorešponduje ani so správou štylistikou a gramatikou slovenského pravopisu a je hanbou pre národ, že vôbec niečo také používa aj v oficiálnych kruhov, či inštitúciach.

Obsah stránky a neodborní autori 

Obsah stránky zámerne a rafinovane poukazuje na neopodstatnené dôvody k odluke Cirkvi od štátu ako aj odčlenenia sa osoby od Cirkvi.

Autori sú anonymní a nepreukazujú odbornosť svojich znalostí, čím sa nemôže zaručiť, že ich informácie Vám pomôžu, ale naopak dezinformujú a privedú ešte k väčšej neznalosti. 

Kto má vážny záujem o spoznaní Božej vôle ako je to so životom v Rímsko-katolíckej Cirkvi alebo čo znamená žiť mimo Cirkvi, môže sa pýtať cirkevných právnikov ako napr. https://duda.kapitula.sk/

***

Viac o kontroverzných stránkach s falošným posolstvom nájdete na : https://hriechyokultizmus.wordpress.com/2012/07/31/web-stranky-s-kontroverznym-posolstvom/