Pozor !!! Nevhodné pre deti aj mládež: Mimoni 3 v kinách

18.08.2017 10:39
 
Mimoni – tieto žlté potvory, za ktorých máte chuť akurát tak na Tic Tac, záhadným zpôsobom získali srdcia všetkých.... Lenže pozor! Ako sa zdá, veci sa majú trochu ináč a vo skutočnosti za všetkým stoja Ilumináti.

Mimoni dokážu být otravní, na druhu stranu s nimi môže byť aj sranda. Hlavne pokiaľ sa konspirátori rozhodnu pozrieť na túto veselu selanku pod drobnohľadom. Takže čo presne usvedčuje tieto "žluťáky" z jasného napojení na Ilumináty? Sú zlí

Takže za prvé – mimoni slúžia zlu. Gru, hlavný hrdina Já, zloduch je záporák a oni jeho služobní. Môže byť niečo viac očividného, ako jasná agenda zo strany Nového svetového Rádu?!
Ilumináti v názvu

Firma stojící za Mimoni sa menuje Illumination Entertainment. ILLUMINATION!!! Ohhh….!
Mimoni sloužili Hitlerovi

Mimoni jsou v traileru na film zobrazeni, ako slúžia tým najväčším zloduchom na svete pozdĺž historie. A kto bol najvätší zloduch zo všetkých? Aha!
Mimoni učí děti věřit v antikrista

Mimoni neuznávajú dobro, ale zlo, takže je jasné, že podporujú antikrista. To je zkrátka fakt. Lenže práve touto podporou pripravujú deti na to, aby mali celkom pokrivené myslenie o tom, čo je správne!
Niekotrí Mimoni majú len jedno oko

Hovoríte si, že je to nevinné? … ľudia, preberte sa!!! Práve jedno oko symbolizuje predsa jedno vševedúce oko – dávný znak tajomných Rádov!
Podobné teorie sa môžete dočítať například TU alebo TU.
booom.tiscali.cz/5-dukazu-ze-mim…