Honba na čarodejnice

22.11.2010 01:39

 

Drahé Božie Deti - bratia a sestry .. Pokoj s Vami

https://programy.pravda.sk/tvDetail.aspx?id=17321&from=doma&when=201011220400

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mJQnLwqsF88

 

 

V tomto filme sa vo veľkej časti odohrávajú udalosti, ktoré sa stali podľa skutočnosti a celý film poukazuje na nebezpečenstvo okultizmu a bosorátstva.

Najhlavnejšou tragédiou celej udalosti bolo to, že na ľahostajný postoj matky a starej mamy čarodejnice, doplatil otec a dieťa, ktoré bolo unesené na príkaz čarodejnice.

Aj ked polícia vyriešila tento prípad prenasledovaním páchateľov - čo nedávam za prvoradý príklad - ale hlavne celú udalosť ako ponaučenie sa, že hra s okultizmom-špiritizmom-čarodejníctvom-mágiou ... je nebezpečná a aj v tomto filme môžete vidieť, aké to má negatívne následky.

 

Ďakujem, že ste .. prijali pozvanie k väčšiemu poznaniu a obráteniu sa k pravému Bohu - Ježišovi Kristovi, ktorý nemá nič spoločné s okultnými praktikami, ale naopak ich zakazuje ako Boh (Otec-Syn-Duch Svätý) v starom, ale aj v novom zákone - Sväté Písmo- Biblia.

Nech nás chránia a žehnajú všetci dobrí anjeli i svätí z nebeského Kráľovstva - v mene Ježiša Krista a Jeho presvätej Matke - Panny Márie +