Rozdiel medzi bielou a čiernou magiou

28.10.2010 20:46

 

Drahe Božie Deti - bratia a sestry ...  v Božej Rodine / Ef 2,19/ . Pokoj Vám. Nie, ako svet dáva, ale aby sa naše srdce nestrachovalo

 +

   

 

 

             

 

V médiach je vo väčšine mágia propagovaná v pozitívnom zmysle a to ako dobrý prostriedok na vyháňanie zlých duchov.

Prakticky sa na to použivajú rôzne bylinky, maste, krv zvierat atd ...  pričom sa použivajú sväte obrázky, ružence, ...

 

Častokrát sa ani nebránia tomu, žeby nešlo o bielu magiu, ale naopak ju propagujú ako niečo dobré - ako boj proti čiernej mágie.

Ale keď spoznáme hlbšie o čom je v skutočnosti Mágia a kto za ňou stojí, tak pochopíme, že obidva prostriedky pochadzajú od padlých anjelov.

A to nie je všetko, pretože praktické spôsoby ako kliatby a čary, sú až následkom / prejavom okultizmu /, v oblasti medicíny, zdravia, či "vyháňania zlého", ale čo sa týka oblasti filmov, knih, .. ako napr. Narnija, Pán prsteňov, a iných .. Metrix, Terminator, kde sa prezentuju škriatkovia, víly a iné vymyslené postavy ako postavy prezentujuce dobro bojujúce proti zlu, tak tam možeme  vidiet, že biela mágia ma ďalekosiahly rozsah ako len v oblasti telesných potrieb zdravia. 

 

 

Ako rozlišit čo pochádza od padlých anjelov ?

 

      

 

 

 

 

Predovšetkym treba prosit Boha o Ducha Svätého a jeho charizmu / mimoriadny dar rozlišovania / aby s Jeho pomocou sme sa dozvedeli, čo pochádza od zlého - a aby sme aj pochopili, prečo tomu tak je - tak treba prosit aj o odvahu trpieť od útokov zlých démonov.

 

Ide tu totiž aj o to, že keď človek prosi Boha len o rozlišenie, čo je od dobrého a čo od zlého, tak na to mu stačí prijat Božie vnuknutia  a vyhýbať sa zlým vplyvom.

 

Ale, keď chce človek aj pochopiť ako zlí anjeli pôsobia v zlých vplyvoch, vediet ako konkrétne mu škodia a aká je ich taktika, musi počítat  s tým, že sa dostáva do súboja so zlými duchmi a tak aj s ich útokmi ako sú : väčšie pokušenia, predstavy zvádzajúce na hriech, psychické a fyzické týranie, ťažké  sny, a dokonca aj útoky zo strany svojich blížnych.   

 

 

                 

 

Ak si myslíte, že Vám postačí len spoznať čomu sa vyhýbať, prečítajte si aspoň to, čo už iní spoznali

 

 

Keď Boh stvoril anjelov, všetci boli dobrí, ale po skúške poslušnosti sa Lucifer s niektorými anjelmi oddelil a to z každého miesta / pozícii / čiže z chórov - radu trónov, panstiev, mocností, ... a tak keď boli zvrhnutí do pekla, kde je takisto ako v nebi vystupňované, ale miestnym trápenim, podľa stupňov im určených, tak okrem tohto stupňovania je ešte dôležitejši rozdiel medzi bielou a čiernou mágiou.

 

 

          

 

Ide o to, že keď dobrí anjeli sa zjednocujú, tak naopak zlí anjeli sa rozdeľujú. Nemajú lásky a preto aj ich konanie je rozdielne i vo svete. Vedia, že už nikdy do Neba neprídu a tak svojimi skutkami vytvárajú rozdelenie vo svete, ale zároveň sa zjednocujú ako démoni, aby tak mohli čo najviac duše priniesť do pekla.

Lenže tu je ešte dôležitejšie vediet, že sú rozdelení prinajmenšom na 2 tábory a to aj z toho dôvodu: keď Lucifer oklamal iných anjelov - že zvíťazia nad dobrými anjelmi a tak aj nad Bohom Stvoriteľom -  a oni zistili, že ich oklamal, začali sa nenávidieť navzájom a odvtedy je medzi nimi rozdelenie:

 

Prakticky sa to prejavuje aj v tom, že ked Lucifer a jeho zmýšľaniu blízki anjeli presadzujú čiernu mágiu, tak ostatní zlí anjeli presadzujú bielu mágiu.

 

Čiernu mágiu vyvyšuje Lucifer a jeho "tábor" nad všetko, kdežto ostaní zlí anjeli presadzujú bielu mágiu, čím  sa stavajú proti Luciferovi, ale v podstate s tými istými prostriedkami ako sú magické / okultné / praktiky, zvádzajú duše do pekla.

A tu je práve ten problém, čo mnohí nevidia, alebo zámerne presadzujú ako im to našepkavajú tí, padlí anjeli, ktorí presadzujú bielu mágiu.

Ľudia si myslia, že keď biela mágia bojuje proti čiernej, tak tym zvíťazia nad zlom, ale sami sa dostavajú do pasce.

 

V knihe apokalypsa / Zjavenie Jana/  

sa čierna mágia predsatvuje ako červený drak, ten starý had a diabol, / najvyšši Lucifer / a šelma podobná baránkovi ako biela mágia, ktorá navonok pôsobí ako tá, ktorá bojuje proti červenému drakovi, čiže diablovi, ale v skutočnosti to je 2 tábor ostatných padlých anjelov, ktorí pod touto zámienkou v skutočnosti škodia ľuďom. Samozrejme, že aj keď v Biblii je to obrazne povedané, predsa sa to vzťahuje na zlých anjelov ako aj na ľudských prívržencov jednej alebo druhej strany.  

 

 

 Je pravda, že média veľa klamu a zavádzajú, ale v niektorých svojich prejavoch dávajú na známosť aspoň z časti v čo ľudia veria, ale aj čo sa v skutočnosti deje a tak to môžeme spozorovať aj na metalových skupinách, ako aj knihách, či filmoch, kde vo svojich klipoch to prejavujú.

 

 

 

Uvediem priklad z filmu: Pán prsteňov

 

 

... chcel by som znova poukazat na falošný obraz šelmy podobnej baránkovi, ktorá sa prejavila vo svojej maske a to vo filme Pán prsteňov:

 

1 / presviedča ľudi, že proti zlu sa dá zvíťaziť násilím:

aj ked si človek povie, že to je len vyobrazenie boja medzi dobrom a zlom, predsa ked si človek a najmä mladý a neskúsený zamiluje tento scénar, čo si zoberie z filmu? Odpustenie a prijatie utrpenia ? Alebo odplatu, či sebaobranu, ktorá je falošná a nekresťanská ? Neskúsený človek v Božom Slove a v Evanjeliu sa bude "brániť" ako tí vo filme a použije aj ich prostriedky: meč-zbraň, ale nie meč Ducha / Božie Slovo/. Taký si zoberie : odplatu a súboj o život i čest, či uznanie „svojej pravdy.“

 

2 / falošná predstava Boha (starca) anjelov (elfov) a jeho svätých (bojovníkov)

Ak sa vyjadrím, že ide o hriech proti 1 Božiemu prikázaniu, tak oprávnene, pretože vyobrazuje Boha a jeho svätých, tak ako Izraeliti, ktorí vyobrazovali Boha v nereálnej podobe a navyše nie takých ako sa v skutočnosti správajú.

Z tohto dôvodu nie len "Pán prsteňov" je urážkou Boha, ale aj Narnija a ďalšie iné filmy, ktoré vyobrazujú Svätosť nebeskú ako erotické víly , či bojovníkov s neprirodzeným výzorom.

Najväčšími neresťami padlých anjelov sú :

 násilieerotické zvádzanie 

         biela mágia   

 

+   +   +

Drahí bratia a sestry ... "my nebojujeme s telom a krvou (čiže s človekom) ale predovšetkým s padlými anjelmi  v duchovných sférach..." a ich úlohou je, aby sme bojovali medzi sebou, čiže s človekom / telom a krvou /.

Pre tých, ktorí si myslia, že nebudú bojovať proti človeku, ale pritom uznávajú filmy / dokonca pred verejnosťou / s takou tématikou,

tak už prepadli zlému, do podvedomia vpúšťajú zlo a v čase skúšky najpravdepodobnejšie zlyhajú. 

 

Človek zlyháva už len tým, že obdivuje vymyslené postavy, pretože "oni" prinášajú falošné posolstvo predovšetkým svojim výzorom a tak aj správaním.

Aj keby nehovorili nič zlé, tak už len svojim výzorom v podvedomi vyzývajú človeka, aby sa tak správal - obliekal, menil svoj výzor a nakoniec sa aj tak vyjadroval, pretože nakoniec aj tak u každej z takých vymyslených postáv sa nájde niečo falošne v reči ako u každom falošnom zjavení, len to človek spozná skôr-či neskôr.

Preto mnohých vidíme oblečených a neupravených ako "metalistov, pankáčov, nezavislákov", s prefarbenými vlasmi, make-up, naušnice-pirsingy

na rôznych častiach tela / uši, nos, jazyk.../ 

Najprv sa nechali zviest "dobrou myšlienkou" - pointou  a postupne sa začali správat ako tie postavy z filmov, kníh, videoklipov...  

https://www.youtube.com/watch?v=WMBg7LUztOM

 

 

 

Ked sa pozriete na filmy, kde sa prezentuje nasilie a boj ako prostriedok na dosiahnutie mieru, ci odstranenie zla zo sveta, tak to su prejavy padlych anjelov, pod zamienkou dobra ako nas obrazne na to upozornuje uz Bozie Slovo / Svate Pismo - Zjavenie Jana / .. a to o selme podobnej barankovi. Na prvy dojem sa zda, ze ide o dobro, ale pod povrchom sa skryva drava selma / slobodomurari /

Znak slobodomurarov.

Clenstvom v ich spolocenstve sa clovek automaticky vylucuje z Cirkvi - exkomunikacia

"Davajte si pozor, lebo diabol obchadza ako ...

lev a hlada koho by zozral." 

Nenechajte sa oklamat tym, ze film alo kniha...

 ponuka dobru myslienku, ci "pointu"

!!! 

 

 Boh / Otec-Syn-Duch Svaty / nas miluje ...

a ma s nami uzasny Plan :

Varujte vsetky narody pokial je cas.

Az pride cas velkeho VAROVANIA,

mnohi od strachu zo svojich hriechov "odpadnu"

a ten cas je blizko!

 

https://www.garabandal.cz/p_varovani.php

https://www.magnificat.sk/htm02/stofa.htm

 

       

       

Dakujem, ze ste .. prijali pozvanie k Bohu zivemu a jeho dobrych anjelov.

Nech nas vsetkych zehna a ochranuje Bozia moc v mene Jezisa Krista, na orodovanie Kralovnej vsetkych anjelov a svatych, nech moc Ducha Svateho nas naplna svojou laskou k Bohu, bliznemu i k sebe samemu.

God bless you with Virgin Maria

+

 

 

Bytosti sú energie

"... Často sa stáva, že i veriaci kresťan sa usiluje obhajovať metódy, ktoré majú základ v okultizme. Hľadá logické argumenty a exaktné vysvetlenia pre ich fungovanie. Akosi nechce pripustiť okultné skutočnosti, ktoré za nimi stoja. Vediac o týchto postojoch som prednášku vnímala ako veľmi poučnú. Zahŕňala totiž jasné označenia okultných praktík používaných v hnutí New Age.

Z jednoznačných vyjadrení prednášajúcej spomeniem tvrdenie, že ak liečiteľ pracuje s energiou, je za tým duchovná skutočnosť. Na prednáške doslova odznelo: „My ju vedome alebo nevedome vytvárame (voláme) a dotvárame." Potom platí, že kto pracuje s energiami, pracuje vlastne s bytosťami. Z uvedeného vyplýva, že energia a bytosti sú synonymá! Tieto bytosti majú aj názvy: elfovia, víly, anjeli. ..." (Viac na : www.rozmer.sk/sk/articles/show/342